Ny klubbkveld på Dyvekes 22 mai!

Ny klubbkveld på Dyvekes 22 mai!

Alle er velkommen -- dørene åpner kl. 18.00


NY- ÅPNING av BCMC (Country klubben) på DYVEKES 24 April 2024

NYTT STED, NYTT BAND,NY START!

Det er absolutt ingen overdrivelse å si at vi var spente, optimistiske, glade, oppspilte og veldig positive, da vi ny-åpnet country klubben på Dyvekes denne onsdagen 24 april.

Ble det vellykket?

Ja – åpningskvelden fyltes godt opp med folk på Dyvekes, men vi hadde plass til flere, så ikke gå glipp av dette en annen gang – vi ser fram til å se dere alle der på onsdag 22 mai!

Hjertelig velkommen til alle dere som meldte dere inn

Men tilbake til 24 april. Det er tydelig at countryklubben er ønsket og nødvendig for det country-elskende publikum i Bergen og omegn.

De som underholdt oss på denne kvelden, var det ny-startede bandet

LADY & LANDSTRYKERNE

La dere bare ikke lure av termen «ny-startede» for bak Lady & Landstrykerne står det erfarne, dyktige og drevne musikere, som vi alle kjenner fra andre sammensetninger.

Her er de:

Synnøve Lindqvist – vokal, Geir Almestad – gitar/vokal, Atle Hammersland – keyboard/vokal, Magne Lokøy – gitar/vokal, Jan Henrik Heggernes – trommer, Arne Opseth – bass

 

 

 

Etter knallhard øving og en betydelig innsats på repertoaret, så presenterte de en variert og herlig rekke country låter som satt som en kule hos dette publikummet, som var «på» fra første stund.

Ikke noe rart det, for når bandet starter festen med Bellamy Brothers, I Need More Of You, da er vi dratt inn i denne deilige musikk-sjangeren med det samme, og når det bare fortsetter med stigende stemning og supre låter som alle kjenner igjen og tydeligvis koser seg med. Her får vi alt fra Buck Owens, og Willie Nelson via Vince Gill, Eagles og Billy Ray Cyrus …. Og en haug med andre!

 

Og denne gjengen er dyktige – de bytter på vokal prestasjonene – der er duetter og koring og alt vi kan ønske oss. Det er rett og slett veldig godt å se Synnøve fremst på scenen, hun takler denne sjangeren helt suverent, og det er her hun hører hjemme i en av sine nydelige kjoler, sitt lyse hår og nydelige smil, med gutta bak som støtter og synger selv og synger med. Atle briljerer bak keyboardet – Magne har tydelig energi og drive, Geir med stø fingerføring på gitaren, trygg og bastant bass fra Arne, beste trommisen man kan ønske seg, Jan som går på skinner lager bakvegen i bandet!  Så her er det bare å nyte Four Strong Winds, Love’s Gonna Live Here, If I Said You Have A Beautiful Body, Make You Feel My Love, Rose Garden, Desperado, Tulsa Time osv osv, Geir presenterer en rå utgave av He’ll Have To Og i Ry Cooder versjon – ja!

 

 

 

Dette kan vi like!

Vi tar hatten av for denne kraftgjengen og takker på det hjerteligste for en solid ny-åpning av Country klubben!

Favoritt låt -Two More Bottles Of Wine

TAKK TIL LADY & LANDSTRYKERNE

 

L & L har som formål å være klubbens «husband» - så her er det muligheter for dere som har lyst på en gjesteopptreden på country klubben, og har dere eget band- så er vi OGSÅ selvfølgelig interessert!

Ta kontakt med vår musikkansvarlige

JAN H HEGGERNES

e-mail. jhaggernes@gmail.com  tlf. 959 97 054.

Dere må gjerne tipse Jan om band, artister, ønsker og ideer som vi kan bruke for å drive klubben opp og frem, vi har store planer og ønsker oss masse country interesserte folk!

Jeg vet de er mange der ute, og dere kjenner de, så ta kontakt med Jan!

 

Hva trenger dere å vite mer i denne omgang? Joda – vi er jo et flett nytt styre, og dette er gjengen som skal re-habilitere og fornye Country klubben!

Styret fungerer som en hardt arbeidende arbeidsgruppe og vi er:

Leder: Bjørn Stokke , Musikkansvarlig – Jan H Heggernes, Arrangement ansvarlig – Thorstein Haukeland, Sekretær – Berit S Faaberg, Styremedlem Synnøve Lindqvist, Styremedlem Joakim Eide – Varamedlem Sidsel Viken

Erfarne, kunnskapsrike, dyktige folk --- vi tror at klubben er i trygge hender og trenger bare dere publikum som heiagjeng og medlemmer!

Vi kommer med bilder og større presentasjon på hjemmesidene våre etterhvert! !

 

Neste gang blir 22 mai – og vi gleder oss uhemmet!

I vinkjelleren på Dyvekes får vi besøk av

Reidar Sakseide og hans Country Sax. Med lang fartstid, og proff drive har Reidar og co ikledd seg country sjangeren, noe de er velkjente med gjennom mange år. Sax ’en og co er bl.a. fast backing gruppe for Lillian Askeland, når hun dukker opp i hjembyen sin!

Så folkens – ikke gå glipp av Country Sax den 22 mai! Garantert en god country opplevelse!

Men ikke bare det – i tillegg får vi stifte bekjentskap meg Jan Henrik Haugsøen, prisbelønt visesanger med minst en og en halv fot innenfor country – som ene og alene på scenen holder publikum i topp humør, topp musikk og med topp performance!

Vi ønsker Jan Henrik velkommen 22 mai!

Kvelden starter med ekte country-musikk fra DJ Pablo, som ønsker publikum velkommen med eksempler fra sin enorme samling av bl.a. Tex-Mex og annen spennende c-musikk ! Velkommen DJ Pablo!

 

Vi er klare – følg med på sidene våre og pass på å sjekke mailboksen med jevne mellomrom – der kommer mer info, mer reportasjer, mer bilder og mer av alt egentlig!

Meld dere inn i klubben – hjelp oss mot målet – støtt klubben!

 

kr. 300,- til vår konto 3633 4298 234

Da kommer du inn på klubbkvelder for kun 150,-

Du som vil besøke oss på kveldene våre uten medlemskap, du betaler kr. 250,- pr klubbkveld.

Hjertelig velkommen alle sammen!

 

Det var det for denne gangen! Følg med i mailboksen, på våre hjemmesider og ikke minst på BEATfraBERIT.

 

Har du lyst å spille ? – se lenger oppe i brevet og ta kontakt med Jan H, jheggernes@gmail,com

Vil du bare spørre om noe, prate litt eller noe annet – ta kontakt med meg på beritsf@gmail.com. Jeg har ikke veldig mye telefon tid – men det hender – og ellers besvarer jeg alle mailer og meldinger på tlf. 402 89 177 og 904 15 636

 

Ha en fortsatt strålende uke alle! Og En Riktig Feiende Flott 17 Mai!

Berit                                                                                                ©BSF24

 

.