COUNTRY på Dyvekes

COUNTRY på Dyvekes

Super country kveld 19 juni


 

 

Hei igjen alle country-venner!

19 juni, det er noe av det nærmeste vi kommer midtsommer, men vi som er på vei til Dyvekes Vinkjeller denne onsdagen, vi er på jakt etter og musikk, møte venner og helt ukjente, drikke noe godt og få med oss en kveld fylt av country stemning.

Denne onsdagen skal BCMC ha sin tredje klubbkveld på Dyvekes etter at klubben nyåpnet i April, med nytt styre, nytt band, nytt sted og ny giv!

Og nå er vi kommet til juni og vi føler oss glade og fornøyde, vi er på vei, vi er i gang!

Men mye vil ha mer, og med det miljøet og den musikken vi har å by på i denne

koselige kjelleren, den løfter musikken, publikum og oss som driver med dette!

Denne kvelden byr på fin meny – med Pablo, Joakim Einelund og Aristocats Kjære kjente «musikkfjes» dukker opp og Pablo setter i gang med sin musikk i bakgrunnen.

 

PABLO

Den musikken er vel verdt å låne et øre til, eksellent country, håndplukket av en virkelig ekspert, det er ikke mange klubber som kan stille opp med en slik start på kvelden! Så vi er i godt oppvarmet country mood når Pablo har trigget stemningen med bl.a. et nederlandsk Tex Mex band og Delbert Mc Clinton.

TAKK TIL PABLO

 

JOAKIM

Etter en kort pause finner Joakim frem krakken og gitaren, og drar oss gjennom et proft utført «rett fra krakken show» med en publikumsvennlig blanding av Mama Tried, Good Hearted Woman, 16 Lasaroner Til Å Bære Min Kiste, Green Green Grass Of Home, Johannes Kleppevik med Tar Du Med Ei Helsing. Tennessee Whiskey og Stone Cold Ashes., blant mange andre.

Denne gullrekken var bundet sammen av småprat, som inkluderer både Paven og Elvis, pluss semskete sko osv. morsomme innslag og dialog med publikum!

Det ble en underholdende, lun og kjekk time med blanding av norsk og amerikansk country.

Min favoritt på dette settet var Tennessee Whiskey! Mmmm ….

Vi ønsker Joakim lykke til på sin store sommerturne!

TAKK TIL JOAKIM!

 

Pausene brukes til å prate med hverandre, og der ble uttrykt stor glede over at countryklubben igjen er oppe og går! Påfyll i glassene og åpenbar glede over at vi nå kan danse på Dyvekes.

Hvis vi skal klare å fortsette å underholde dere gjennom høsten – så hjelp oss med å fortelle andre om klubben – meld dere inn – eller bare kom, ta med venner, bli en del av den koselige, givende og hyggelige stemningen på Dyvekes, som er et perfekt country sted!

 

ARISTOCATS

Da var pausen over og opp på scenen kommer selveste Aristocats, som vel er mer enn godt kjent blant de som var her denne kvelden.

 

Med mr Kjell Kallestad i spissen for et velvalgt country repertoar viser han og bandet stort engasjement, proff fremførelse og spilleglede. Her er det snakk om å gå på skinner -i en variert og fengende rekke låter, som setter alle country følelser i gang, og spesielt når de som vil, i tillegg kan ta seg en dans.

Der var mange glade, syngende og dansende folk foran Aristocats denne kvelden. Vi så mange nye og mange kjente fjes, så hyggelig å se våre trofaste besøkere og medlemmer – og like hyggelig å ønske nye kjekke folk velkommen.

Kjell og gjengen startet med gode, gamle Invitation To The Blues og fortsetter utover med en blanding av norsk og amerikansk country, og det lille dansegulvet som er ryddet for anledningen, flyter nesten over av entusiastiske gjester og country elskere, når Bellamy Brothers medley fyller det nye, koselige «hjemmet» til country klubben.

Resten av kvelden er det bare å nyte godlåter som More Of You, The Cowboy Rides Away, If I Said You Had a Beautiful Body, Love Handle som Kjell har gjort en innspilling av i Nashville, og videre herlige låter som Strilejento og Kor E Du I Natt. 

Kjell forteller at det er George Strait som er hans store «country helt» og det kan høres utover i disse låtvalgene her!

Stemningen er formidabel på Dyvekes denne kvelden, så hvis du ikke fikk dette med deg – så husk å komme neste gang!

Beste låt: Bare Så Du Veit Det (Jeg har så sinnsyk sans for den låten!)

TAKK TIL ARISTOCATS

Kjell Kallestad – vokal, Inge Glesnes – keyboard/vokal, Torstein Hjelle – bass, Ulf Skjoldhammer – gitar/vokal, Thor Inge Stokke - trommer

 

Men selv så vellykkete kvelder som dette tar slutt, og vi i countryklubben har mange å takke.

Takk til Helge Fredheim som lar oss få fylle Dyvekes med levende og god countrymusikk, og som har gitt klubben vår et hjem. Takk til et utrolig hyggelig personale, takk til vår egen Thorstein arrangement ansvarlig, som ordner med kontanter, Vipps og kortmaskin og slipper folk inn, takk til Heggeren som skaffer musikerne, takk til Erik Blindheim som lager våre flotte annonser.

Takk til Bjørn Stokke som startet klubben og som nå restarter på nytt.

Takk til Sidsel som fikser billettene.

Ikke minst – TAKK til en lydhør, glad og disiplinert publikums gjeng, som tydeligvis storkoste seg. Og sist – som alltid – mest av alt TAKK til våre underholdere og musikere!

 

Dette var sesongslutt for Country klubben. Følg med på våre hjemmesider og BEAT fra BERIT – så skal vi holde dere oppdatert !

Neste klubbkveld blir Onsdag 21 august kl. 19.00!

 

Berit

«BEAT med BERIT»