Country med Berit - Countrykveld på Nøsteboden 17.11.2021

Country med Berit - Countrykveld på Nøsteboden 17.11.2021

Høsten er et faktum, været er ufyselig, men inne i Nøsteboden gjør vi oss klar for countrykveld med artistene Haavard og gruppen Crush.


Vi har gledet oss til dette – en helt ny artist som vi ikke har hilst på før, alene med en gitar på scenen – det er tøft og modig, så mens vi venter på at kvelden skal begynne blir det litt småprat og hyggelig utveksling av hva som har hendt siste måneden. De fleste av oss har i minnet, den forrige klubbkvelden da en hes Joakim reddet første del av kvelden og BRIS avsluttet med et herlig program som hevet humøret flere hakk. Nå har vi forventningene klare – Haavard og CRUSH skal lose oss gjennom en klubbkveld på Country klubben på Nøsteboden – det høres så bra ut!

HAAVARD

 

Når Haavard går på scenen er der merkverdig og påfallende få mennesker som har funnet veien til denne klubbkvelden. Vi trøster oss med at der kommer kanskje litt flere litt senere. Haavard er en god artist. Han kjenner stoffet og har super erfaring fra countrymusikkens hjemsted, Nashville i Tennessee USA. Haavard forsyner oss med flere selvlagete låter, han fremstår som en proff artist, en singer/songwriter, med en vennlig, sterk personlighet og god, noe moderne country. Haavard skjønner også helt klart verdien av å ta vare på den «gamle» stilen og krydrer settet sitt med Buck Owens x 2 og avsluttet seansen med Garth Brooks’ Friends iIn Low Places. Hans egne komposisjoner var veldig gode, merket meg bl.a. One Of Us fra hans første album, og Small Town – Dead End.

Å stå alene på scenen med en gitar og med mesteparten eget stoff, foran et grissent publikum, krever stor rutine og trygghet på seg selv. Heldigvis hadde Haavard rikelig av begge deler, og heldigvis ble han satt pris på og godt mottatt av de få som var der.

Vi takker Haavard på det hjerteligste – takk Haavard – kom gjerne igjen!

TAKK TIL HAAVARD! 

 

CRUSH

 

Etter en kort pause er våre venner CRUSH på plass og dette er nok litt mer den type country som Nøsteboden-publikummet kjenner og Mange og co har en liste av låter denne gangen som vinner gjenlyd blant «alle» som var der! Publikumsvennlig country, som strekker seg Folsom Prison,Tulsa Time, Tequila Sunrise, I Need More Of You og New Kid In Town, som fra scenen ble oversatt med «Ny Kødd I Byen»

CRUSH har «låne-bassist» ved denne kvelden, Arne Opseth, og det er tøft gjort å bare hoppe inn på den måten, men vi snakker om en veldig erfaren og god musiker her, Arne har spilt i mange år i kjente danseband og andre. Ingen tvil om at Arne skjøttet «vikarjobben» flott, og CRUSH hadde et godt sett og vi som var der hadde en utmerket country kveld.

Dette var Crush denne kvelden:
Magne Lokøy - vokal/gitar,
Atle Hammersland – keyboard,
Jan Gunnar Hausvik – trommer,
Arne Opseth – bass,
Geir Almestad – gitar

TAKK til CRUSH!

 

Når kvelden går mot slutten, kan vi dessverre konstatere at publikums antallet forble ganske magert denne kvelden, men den økende corona-trusselen får ta sin del av skylden! Vi som var der hadde en hyggelig, koselig og kjekk kveld.  For øvrig kan vi trøste alle som en gang i blant ikke kan komme på klubbkveldene våre, at dere får full reportasje hver måned – de kan dere lese her på siden under «Country med Berit».

 

Minner dere alle på vår jule-klubbkveld onsdag den 15 desember! Da smeller vi til med Moonlight og SURPRISE! Kom, besøk oss og få den rette julestemningen!

Vi snakkes!
- Berit